27.2.21

Ανέγερση νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού Κύμης 1εκ.ευρω



Ένα πολύ σημαντικό έργο για το δήμο Κύμης Αλιβερίου  ο Νέος βρεφονηπιακός σταθμός Κύμης (1 εκ. ευρώ) ψηφίστηκε ομόφωνα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 8 Δεκεμβρίου 2020 η οποία πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της πανδημίας του Κορωνοϊου. 

 Στην παρούσα συνεδρίαση εγγράφηκε και το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ (1.000.000  )στον προϋπολογισμό και πλέον είναι έτοιμο προς δημοπράτηση ενώ προβλέπεται η ανέγερση του κτηρίου και η αγορά του εξοπλισμού του.


Ο κ Μπαράκος στην εισήγησή του ανέφερε ότι το έργο ανέγερσης του νέου Βρεφονηπιακού σταθμού Κύμης είναι ένα έργο που ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή προσπαθούν εδώ και πολύ καιρό να εντάξουν καθώς είχε κατατεθεί πρόταση στο πρόγραμμα Φιλόδημος αλλά μαζί με αρκετά άλλα έργα δεν είχαν προχωρήσει κάτι που έγινε κατορθωτό στη συνέχεια με την ένταξη του στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.


Ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλ. Θεοδώρου ευχαρίστησε τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου , τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και το δήμαρχο για την «διορατικότητα του να  καταβάλει κάθε προσπάθεια  ένταξης ενός έργου  που αφορά στα παιδιά και για τις προσπάθειες εξασφάλισης αρκετών μελετών που αφήνουν παρακαταθήκη στις επόμενες δημοτικές αρχές να πράξουν έργα κάτι που δεν βρήκε η παρούσα δημοτική αρχή»